I hetluften

IMG_8643Det var fullt upp förra veckan inför och under Diamond League-Galan som numera heter Stockholm Bauhaus Athletics (f d DN-Galan). Lite långt namn kanske… Som vanligt var det härlig stämning i media-teamet och vi jobbar så bra efter flera år med samma team. Vad lätt det går då, har ni tänkt på hur enkelt saker blir att göra om man har kul samtidigt?

IMG_8648I media-center, lämnade vi ut ackrediteringar till journalister, fotografer och övrig media som kom från hela världen. Vi är ett center före och under galan för att bistå media i alla tänkbara frågor. Allt för att underlätta deras jobb, som går blixtsnabbt när tävlingen väl börjat. Sedan satt många kvar sent för att hinna med sina deadline, när Stadion blev mer och mer öde.

Det blev lite luft när tävlingen väl börjat och då gick jag och en av mina aktiva längdhoppare och tittade på längdhoppet för att se och lära av de bästa. Tror det är väldigt inspirerande för ungdomar att se bra friidrott på nära håll. För mig som coach är det givande att se olika stilar, som jag lär mig av.

Titta på filmklippet med OS-vinnaren 2012 – han vann denna kväll också på 8,34 m

Greg Rutherford

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *