Fartfylld kväll på Globen!

Skäggiga damen

 

Var på Globen International Horse Show igår och fick se riktigt härlig glädje! Blandat med internationell hopptävling på toppnivå, där den med bästa fokus för dagen vann: Peder Fredricsson! Vilken ritt, precision blandat med totalt fokus på uppgiften perfekt samarbete med hästen och stort mod i snäva svängar.

Glädjen och modet lyste under en uppvisning av till synes helgalna ryttare, som klängde, hoppade på, kröp under sina hästar i full galopp, men som också visade totalfokus och enormt mod. Deras kunnande, tillsammans med vältränade hästar och ryttare, bjöd på en hisnande uppvisning.

Stjärnornas hoppning, som reds av stjärnor inom andra områden, visade upp både humor, glädje och stort mod. Vad sägs om Sofia Wistam som ramlade av två gånger, men sprang efter hästen för att så snabbt som möjligt fortsätta i mål (med häst)? Eller Musse Hasselvall som hoppade banan i damsadel och röd klänning till publikens jubel? Eller allas vår Tobias Karlsson, Let´s Dance, som red så snyggt och prydligt med ett stort leende under hela ritten?

Härligt att se sådan glädje som utmaningar kan ge, oavsett om det är tävling eller uppvisning. Ryttarna verkar få ”kickar” i sitt kunnande och sin kompetens oavsett nivå 🙂 Det tar jag med mig efter en härlig kväll på Globen 🙂

2 reaktion på “Fartfylld kväll på Globen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *